home / news / werkbezoek nvb-voorzitter chris buijink tijdens dag van de ondernemer

WERKBEZOEK NVB-VOORZITTER CHRIS BUIJINK TIJDENS DAG VAN DE ONDERNEMER

Published by CODEMA, 21 November 2016

Chris Buijink, voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Banken, bracht in het kader van de Dag van de Ondernemer een werkbezoek aan Codema Systems Group in Bergschenhoek.

Dit innovatieve bedrijf ontwerpt, produceert en installeert integrale systemen voor de glastuinbouw. Tijdens een rondleiding sprak Buijink met directeur Maarten de Jager onder andere over het financieren van Innovatie.

Tijdens een rondleiding sprak de heer Buijink met directeur Maarten de Jager onder andere over het financieren van innovatie en feliciteerde hij Codema Systems Group met de kracht en pracht van dit Nederlandse ondernemerschap.

MKB Nederland heeft vanaf 2016 elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. Deze dag vindt plaats in de Global Entrepreneurship Week, een wereldwijd initiatief ter promotie van het ondernemerschap. In meer dan 150 landen staat in de derde week van november het ondernemerschap centraal. MKB-Nederland slaat op deze vrijdag de handen ineen met haar Belgische zusterorganisatie Unizo, de initiatiefnemer van de Vlaamse ‘Dag van de Ondernemer’.

In dat kader hebben onderstaande personen op vrijdag 18 november 2016 een aantal ondernemers in het zonnetje gezet: Premier Rutte, Minister Kamp, De staatssecretarissen Dekker, Klijnsma en Wiebes,De fractievoorzitters  Zijlstra, Mulder, Roemer en van de Staaij, De kamerleden Ziengs, Verhoeven, Monasch, Jacobi, Gesthuizen en Dijkgraag, De heren Knot, Buijink en Landheer.

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren.

De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB-Nederland en heeft als doel het belang van ondernemerschap te benadrukken en ondernemers te bedanken voor hun inzet. Met ingang van dit jaar vindt de Dag van de Ondernemer elke derde vrijdag in november plaats.

dsc_4734-21

Latest News

12 June 2018

Codema joins as a partner of information and education center Tomatoworld in Honselersdijk


Read more
6 June 2018

Events 2018


Read more
31 May 2018

Two truths about legal large-scale cannabis cultivation


Read more
News page

Upcomming events

Cultivate’18

Cultivate is where the entire green industry gathers for an event that's unparalleled in quality of education, variety of exhibitors, and cross-channel networking and learning.


Read more
Events 2018

This season Codema will participate at several events in Holland and abroad


Read more
Plantarium 23/24/25/26 august

Plantarium is the leading international tree nursery trade fair.


Read more
Events page

Codema on Twitter

Visit our Twitter page

Subscribe for our newsletter

Want to know more about Codema? Please sign up for our newsletter.

Thanks for your subscription for our newsletters.