home / Nieuws / water technische oplossing voor schenkeveld tomaten

Water technische oplossing voor Schenkeveld Tomaten

Gepubliceerd door CODEMA, 30 maart 2021

In Rijsenhout bouwt Schenkeveld aan hun nieuwe tuinbouwbedrijf: Schenkeveld Schiphol. Dit complex omvat vier kassen van elk 11 hectare. Voor de bouw hiervan spreekt Schenkelveld uit graag samen te werken met vaste partners. Wij zijn dan ook trots dat wij ons vaste partner van Schenkeveld mogen noemen. Na onze bijdrage aan de bouw van kas Noord en Zuid, doen we er alles aan om ook hier weer een succes van te maken.

Realisatie kas Noord en Zuid

Voor kas Noord en Zuid installeerden wij de water technische installatie. Deze bestond uit watertanks, de pompunits, druppelinstallatie, drainwaterafvoer, waterontsmetting en omgekeerde osmose.

Voor kas Zuid leveren we grotendeels hetzelfde, maar wel met diverse aanpassingen. Zoals verbeterde filtratie met automatisch werkende filters op de mengbak unit en drainpompen zodat we beter in staat zijn om organische vervuiling te elimineren. De omgekeerde osmose installatie heeft een hogere capaciteit om de schoonwater toevoer in de droge periodes te waarborgen.

Schenkeveld Schiphol

Schenkeveld Schiphol is een kassencomplex van totaal 44 ha groot. Het complex omvat vier kassen van elk 11 hectare. Kas Noord en Oost zijn reeds in productie, dit jaar bouwt men aan kas Zuid en in 2022 rondt met het bouwproject af met de bouw van kas West.

Watermanagement, Electra & Belichting

Download

Case: OK Plant: Dashboards helpen ons om nauwer met klanten samen te werken

Laatste nieuws

Faillissement Codema Systems Group bv

Lees meer
Complete systemen voor het grondloos telen van sla op mobiele goten

Lees meer
“CODEMA snapt wat wij willen en kwam met een goed plan”

Lees meer
Nieuws pagina

Codema on Twitter

Volg ons op Twitter

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over Codema? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

    Thank you for your Interest
    You can download the whitepaper via the button below.