home / Nieuws / trotse strategische partner van de urban greenhouse challenge geïniteerd door de @wur

Trotse strategische partner van de Urban Greenhouse Challenge geïniteerd door de @WUR

Gepubliceerd door CODEMA, 24 december 2019

Codema is een trots om een strategische partner van de Urban Greenhouse Challenge te zijn. Een uitdaging waar bijna 500 gemotiveerde studenten, van 79 verschillende universiteit en 28 landen aan meedoen.

Deze uitdaging geeft Codema de mogelijkheid om te werken met jong, getalenteerde en innovatie mensen en haar kennis met de toekomstige generatie van horticulture/glastuinbouw te delen.

De explosie in urban growth biedt veel kansen en uitdagingen voor onze omgeving en onze voedselsystemen. Veel steden zoeken naar manieren om zichzelf duurzaam te voeden en om een leefbare en gezonde omgeving voor stedelingen te creëren.

Om deze ontwikkelingen te ondersteunen en het potentieel van stadslandbouw te verkennen, is WUR de Urban Greenhouse Challenge gestart. In deze internationale competitie worden studenten van universiteiten over de hele wereld uitgedaagd om, in samenwerking met partnerbedrijven zoals Codema, een iconische en circulaire stedelijke kas voor een metropool in China te ontwerpen. Deze stedelijke kas moet veilig en gezond voedsel produceren voor de lokale buurt en commerciële marketen, terwijl een gezonde levensstijl en interacties met stadsbewoners worden gestimuleerd.

Toekomstige uitdagingen

Codema gelooft in zijn vermogen om een gezondere en duurzame wereld voor toekomstige generaties te creëren. Dit is wat ons drijft. Wij ontwikkelen essentiële, op maat gemaakt tuinbouwoplossingen. Door de juiste technologie te gebruiken, kunnen we de belangrijkste uitdagingen op het gebied van voedselproductie wereldwijd oplossen. Bij alles wat we doen, geloven we in het uitdagen van de status quo. Wij geloven in anders denken. De manier waarop we de status quo uitdagen, is door oplossingen op de markt te brengen die goed zijn ontworpen, eenvoudig kunnen worden uitgebreid en gebruiksvriendelijk zijn. Elke dag. Omdat Jouw Wereld Onze Wereld is.

Nieuwe generatie inspireert

Codema gelooft in een oplossing die past in onze moderne manier van leven om het wereldvoedselprobleem te helpen oplossen. Samenwerken met de volgende generatie is essentieel voor Codema. Jonge, getalenteerde en innovatieve mensen zijn onze inspiratie en onze weg vooruit om te realiseren waar we in geloven.

Codema support de Greenhouse challenge door coaches aan te leveren: (van links naar rechts) Pim de Jong, Pieter Boom, Marcel Koolen, Danny van den Bosch, Marcel Wollendorf, Octavianus Stegenga en Just Roos.

Whitepaper Kwaliteit

Download

Case: KP Holland Hoge Noordweg

Laatste nieuws

Faillissement Codema Systems Group bv

Lees meer
Complete systemen voor het grondloos telen van sla op mobiele goten

Lees meer
“CODEMA snapt wat wij willen en kwam met een goed plan”

Lees meer
Nieuws pagina

Codema on Twitter

Volg ons op Twitter

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over Codema? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

    Thank you for your Interest
    You can download the whitepaper via the button below.