home / Nieuws / team codema software uitgebreid

Team CODEMA Software uitgebreid

Gepubliceerd door CODEMA, 10 februari 2022

Het team CODEMA Software breidde eind vorig jaar uit met de komst van Joost van Doorn. De uit Wateringen afkomstige Accountmanager is de tuinbouwsector niet vreemd. In zijn vorige functie werkte hij veelvuldig met CODEMA’s SDF software en kent het pakket daardoor als geen ander. Gecombineerd met zijn ervaring in de tuinbouw, levert hem dat gedegen kennis en ervaring op, om het team extern goed te vertegenwoordigen.

 

“Via via kwam ik bij CODEMA terecht. Ik was niet op zoek naar een gespreid bedje, maar zocht vooral een nieuwe uitdaging. Deze nieuwe baan is voor mij een weloverwogen keuze. Ik heb geen software achtergrond. Dat zie ik niet als gemis, want de expertise is genoeg binnen ons team aanwezig. Ik denk dat het mijn voordeel is, dat ik goed overweg kan met onze klanten. Ik spreek hun taal en ken de processen op een kwekerij. Met de consultants, die onze ogen en oren in de markt zijn, maken we processen inzichtelijk en kijken we waar deze te verbeteren zijn met behulp van software.”

 

Klantwens centraal

Joost streeft ernaar om samen met de consultants, wekelijks klanten te bezoeken om te horen wat er speelt en welke specifieke software behoeftes er op klantniveau zijn. CODEMA richt zijn aanbod aan softwarepakketten graag in naar de wensen van de klant. Naast dit ‘offline’ contact, is Joost ‘online’ bereikbaar op software@codemasystemsgroup.com. Samen met collega Accountmanager Martijn Egberts en het team CODEMA Software, zoekt Joost oplossingen voor de vragen en opmerkingen die hier binnenkomen. “We doen het als team met elkaar. Heldere communicatie en een tevreden klant staan voor ons op de eerste plaats!“

Joost van Doorn (links) en Martijn Egberts (rechts) Accountmanagers CODEMA Software

 

Mail vragen en/of problemen met o.a. het SDF softwarepakket naar software@codemasystemsgroup.com. Joost en Martijn beantwoorden samen de vragen die hier binnenkomen. Bellen kan ook:

Joost van Doorn

Accountmanager CODEMA Software

+31 6 126 670 35

software@codemasystemsgroup.com

 

Martijn Egberts

Accountmanager CODEMA Software

+ 31 6 899 303 76

software@codemasystemsgroup.com

 

 

Whitepaper Kwaliteit

Download

Case: OK Plant: Dashboards helpen ons om nauwer met klanten samen te werken

Laatste nieuws

Faillissement Codema Systems Group bv

Lees meer
Complete systemen voor het grondloos telen van sla op mobiele goten

Lees meer
“CODEMA snapt wat wij willen en kwam met een goed plan”

Lees meer
Nieuws pagina

Codema on Twitter

Volg ons op Twitter

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over Codema? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

    Thank you for your Interest
    You can download the whitepaper via the button below.