home / projecten

Projecten

De volgende case studies bevatten gedetailleerde succesverhalen van diverse opdrachtgevers in verschillende branches en markten. Zie de expertise en de waarde die Codema biedt.

Filter op discipline:
  • Bekijk alles
  • Cultivation Systems
  • Climate Management
  • Power & Lighting
  • Water Management
  • Engineering & Construction
  • Software & Web Solutions

Perry van de Haak: Automatisering van het hoogste niveau

Perry van der Haak is een familiebedrijf dat jonge geraniumstekken produceert voor de Europese markt. Zij beschikken in Afrika over 20 hectares moederplanten productie. In Nederland hebben zij twee locaties; één van 2 hectares en een nieuwe locatie van ruim 3 hectare. Codema ontwierp, ontwikkelde en leverde de gehele logistiek voor hun nieuwe locatie.
Lees meer

Slimme software helpt ID’FLOR en De Bruyne – Flandresse bij bundelen krachten

Het Vlaamse ID’Flor en De Bruyne – Flandresse bundelen de krachten en maken daarbij de keuze voor de slimme software van Codema SDF. Beide bedrijven hebben een passie voor de kweek van Azalea en andere sierteeltproducten van Vlaamse bodem. De bedrijven gaan verder onder de naam FlorAmor.
Lees meer

Fransen Roses start met slimme software

Fransen Roses uit De Lier start met SDF Profice. Fransen Roses heeft haar digitale processen gemoderniseerd door te kiezen voor SDF Profice. De rozenkwekerij die is opgericht door directeur/eigenaar Aad Fransen wilde graag meer verkoopkanalen aanspreken met haar topkwaliteit rozen.
Lees meer

Pligt Professionals kiest voor softwarepartij die sectorontwikkelingen bij kan benen

Pligt Professionals is een nieuwe weg ingeslagen wat digitale oplossingen betreft. De kweker van bloeiende planten met hoogwaardig kwaliteitsniveau start met de innovatieve en betrouwbare software-oplossingen van Codema SDF. Geen onderdeel van het bedrijf wordt hierbij ongemoeid gelaten.
Lees meer

Slimme tuinbouwtechnologie voor Sparta Rotterdam

Op het Spartaplein, voor het Kasteel, wordt een ondergronds waterbuffer aangelegd, waar regenwater wordt opgevangen, gefilterd en diep in de ondergrond wordt opgeslagen. Met het opgeslagen regenwater wordt de grasmat van de Rotterdamse voetbalclub Sparta besproeid.
Lees meer

Codema Systems Group deelt kennis met Chinese tuinbouwsector.

Vandaag de dag groeit de vraag van kwaliteit en variatie van groenten en fruit bij Chinese burgers. Door de toenemende koopkracht wordt de Chinese tuinbouwindustrie uitgedaagd om aan deze hoge eisen te voldoen. Het betreft niet alleen huishoudelijke consumptie, maar ook voor export naar buitenland. Codema maakte in samenwerking met Hoogendoorn een mooie video over de Chinese Tuinbouwsector.
Lees meer

SDF DataWarehouse gelanceerd bij kwekers

In navolging van beursgenoteerde multinationals nemen nu ook vooruitstrevende kwekers beslissingen op basis van Big Data. Codema SDF heeft daarom samen met KP Holland het DataWarehouse ontwikkeld. KP Holland en LKP Plants doen hierin de eerste bevindingen.

Lees meer

Toon meer

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over Codema? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrieven.