home / Nieuws / orders inpakken feestje bij wooning orchids

Orders inpakken feestje bij Wooning Orchids

Gepubliceerd door CODEMA, 20 juli 2021

Het verwerken van orders is een feestje bij Wooning Orchids. De Android scanners van CODEMA maken het inpakproces sneller en overzichtelijker dan ooit. De Phalaenopsis kwekerij van 9 hectare gevestigd in Bleiswijk kan niet zonder een perfect werkend ordersysteem. Overzichtelijkheid en snelheid zijn kernvoorwaarden in een markt waarin meer kleinere orders de norm zijn. Zeker gezien het brede assortiment dat Wooning Orchids biedt, is het belangrijk dat iedereen vertrouwt op het systeem.

 Overzicht en snelheid

Vanuit de wens van overzicht en snelheid, startte Wooning Orchids met de nieuwe Android scanners van CODEMA. Met de scanner scant men tijdens het inpakken van karren de pakbon en geeft men de belading door. Het SDF Profice systeem weet daardoor real-time welke orders klaar staan voor transport en welke orders nog ingepakt worden of moeten worden. Dit overzicht laat duidelijk zien wat er nog moet gebeuren voordat het transport arriveert. Na het scannen van de pakbon volgt automatisch de veilingbrief.

Betrouwbaar

De Android scanner van Codema is uitermate betrouwbaar als het gaat om netwerkverbinding en snelheid van invoer. Hiermee kan de slimme software van CODEMA de grootste pieken in elk inpakproces aan. De scanner staat in directe verbinding met het SDF Profice systeem, waardoor informatie 1 op 1 overkomt en fouten tot een minimum worden beperkt.

Proces digitaal volgen

“De pakbon en scanner van CODEMA passen naadloos in ons inpakproces. Dit zorgt ervoor dat we dit proces digitaal kunnen volgen, “ aldus Fred van Schie (Expeditie Medewerker).“ Tegelijkertijd geeft het gemak. Niemand hoeft naar de pc te lopen om een veilingbrief te printen. Deze volgt namelijk automatisch na het scannen. Daardoor gaan we achter elkaar door met inpakken.”

Fred van Schie

Software ondersteunt

“Software is er om bedrijfsprocessen te ondersteunen. CODEMA begrijpt dit goed,” volgens Toos Helder (Backoffice Medewerkster). “Het overzicht dat toont wat er ingepakt is of nog ingepakt moet worden, helpt mij om op tijd te schakelen. Als mijn collega Fred een pakbon scant, zie ik dit direct in het SDF Profice systeem. Hiermee winnen we tijd, bellen we minder over en weer en voorkomen we fouten. Dat geeft de snelheid en betrouwbaarheid die we zoeken. Wie wil dat nu niet?!”

Toos Helder

Meer weten over Wooning Orchids? Check de site www.wooningorchids.nl

Meer weten over de scanners? Bel Pieter Zwinkels: M +31 (0)6 126 670 35 of mail naar software@codemasystemsgroup.com

Whitepaper China

Download

Case: Steiner; een showcase voor duurzaamheid in de groentesector

Laatste nieuws

Faillissement Codema Systems Group bv

Lees meer
Complete systemen voor het grondloos telen van sla op mobiele goten

Lees meer
“CODEMA snapt wat wij willen en kwam met een goed plan”

Lees meer
Nieuws pagina

Codema on Twitter

Volg ons op Twitter

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over Codema? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

    Thank you for your Interest
    You can download the whitepaper via the button below.