home / Nieuws / het chinese team van codema toont groot aanpassingsvermogen tijdens coronacrisis

Het Chinese team van CODEMA toont groot aanpassingsvermogen tijdens Coronacrisis

Gepubliceerd door CODEMA, 16 april 2020

Kort nadat CODEMA afgelopen november 2019 zijn nieuwe kantoor in Beijing opende, begon het Corona virus een enorme impact te hebben op het dagelijks leven in China. Zo ook op het leven van CODEMA’s team in China. In deze video zie je hoe hun werkzaamheden er in het eerste kwartaal van 2020 uitzagen.

Op afstand toezicht op projecten in veilige gebieden

Vlak voordat de Corona pandemie uitbrak, vierde het Codema China-team Chinees Nieuwjaar met hun partner in Guangxi. Tijdens de uitbraak van Corona stond het CODEMA-team in nauw contact met zijn Chinese klanten en vrienden. Just Roos, CODEMA’s vertegenwoordiger in China, besloot niet terug te keren naar Nederland en bleef samen met het lokale team naar oplossingen zoeken. Het lokale team ter plaatse heeft in samenwerking met het hoofdkantoor in Nederland manieren gevonden om belangrijke projecten in veilige gebieden op afstand te begeleiden.

 

Videocall technical

Team- en partnertrainingen

Terwijl het team de nodige veiligheidsmaatregelen nam, bleef CODEMA duurzame projecten bouwen. Ondertussen werden uitdagingen omgezet in kansen. CODEMA leidde zowel het team als zijn partners op en maakte dealerships uiteindelijk officieel. In de rest van de wereld bleef CODEMA duurzame tuinbouwprojecten promoten en maatwerk tuinbouwoplossingen ontwikkelen.

 

China customer in glasshouse

Belichting van Chinese partner in Belgisch project

In België startte CODEMA een high-tech tomatenproject van 10ha, waarin het de volledige oplossing voor irrigatie, klimaat en belichting integreert. Bijzonder aan dit project is de hybride belichtingsoplossing. CODEMA combineerde Signify’s nieuwste LED-technologie met HPS-verlichting van zijn Chinese partner en buurman Megaphoton.

 

Hulp voor zwaar getroffen telers

CODEMA startte een bloemenpromotie in China en voegde zich bij verschillende initiatieven in Nederland om de zwaar getroffen telers over de hele wereld een hart onder de riem te steken. Bovendien vond CODEMA beschermende materialen in Australië en schonk deze aan een ziekenhuis in nood.

Zoals CODEMA altijd zegt: “Your world is our world”. We delen dezelfde planeet en we willen haar samen beschermen.” Nu het dagelijks leven in China weer wordt opgepakt, concentreren we ons op het vinden van oplossingen dichter bij huis.

Laat hoop bloeien!

China customer and Codema with Codemas systems

Whitepaper Kwaliteit

Download

Case: Sundrop Farms

Laatste nieuws

Faillissement Codema Systems Group bv

Lees meer
Complete systemen voor het grondloos telen van sla op mobiele goten

Lees meer
“CODEMA snapt wat wij willen en kwam met een goed plan”

Lees meer
Nieuws pagina

Codema on Twitter

Volg ons op Twitter

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over Codema? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

    Thank you for your Interest
    You can download the whitepaper via the button below.