home / Nieuws / robert-jan de goeij – nieuwe commercieel directeur (cco) codema: “codema is een mooi bedrijf”

Robert-Jan de Goeij – nieuwe commercieel directeur (CCO) CODEMA: “CODEMA is een mooi bedrijf”

Gepubliceerd door CODEMA, 24 juni 2020

Onlangs trad Robert-Jan de Goeij toe als commercieel directeur (CCO) en aandeelhouder tot de directie van CODEMA. De totaal leverancier van essentiële tuinbouwoplossingen was De Goeij niet onbekend. Als branchegenoot vanuit vorige functies bij Dalsem en Megaphoton had hij reeds een link met CODEMA.

Nieuwe commercieel directeur (CCO) Codema: Robert-Jan de Goeij

 

Eén sterk merk

De Goeij beschikt over de nodige internationale kennis en ervaring, opgedaan in grote en kleine bedrijven, binnen en buiten de tuinbouw branche. Met de komst van De Goeij is het directieteam van CODEMA op sterkte. “CODEMA is een mooi bedrijf,” aldus Robert-Jan. “Hun toewijding aan kwaliteit en jarenlang opgedane kennis, vormt de kern van deze onderneming. Als buitenstaander zag ik CODEMA als merk steeds meer vorm krijgen. Ik zie het als een uitdaging om met elkaar CODEMA verder uit te bouwen als één sterk merk. Als klanten aan logistiek, irrigatie of tuinbouwsoftware denken, moet CODEMA top of mind zijn.”

 

Vooraanstaande positie tuinbouwsector

Na zijn opleiding bij Nyenrode Business University en een aantal directiefuncties in het buitenland, kwam eigenlijk per toeval, een functie in de tuinbouw op het pad van Robert-Jan de Goeij. Eerst bij kassenbouwer Dalsem en daarna bij Megaphoton, leverancier van assimilatie belichting. Wat trok hem als ‘tuinbouw’ wereldvreemde aan in onze sector? “Het internationale aspect en de vooraanstaande positie die Nederland speelt in deze wereld, trok mij direct. Ook de enorme kennis bij de mensen die in deze markt opereren, vond ik heel bijzonder. Met trots werk ik er samen met mijn team aan, om CODEMA in die wereld een toonaangevende plek te geven.”

 

Sterke aanvulling

Algemeen directeur Marcel Koolen is enthousiast over de komst van CODEMA’s nieuwe commercieel directeur. “Robert-Jan is met zijn internationale kennis en commerciële ervaring een sterke aanvulling voor ons bedrijf. Daarnaast ken ik hem als toegankelijk persoon die oprecht geïnteresseerd is in mensen. Zowel naar medewerkers als ook naar klanten. Ik heb er het volste vertrouwen in, dat we samen met onze 200 enthousiaste en vakkundige medewerkers, de stabiele koers die CODEMA als leverancier van totaal oplossingen nu vaart, verder uitbouwen.”

 

Totaalleverancier

Sinds 1958 levert CODEMA essentiële op maat gemaakte tuinbouwoplossingen voor de tuinbouwsector. Als HAWE zette men destijds de eerste stappen om de interne logistiek in kassen met containertafels te verbeteren. Met opeenvolgende overnames van aluminiumfabrikant WEVAB, softwareleverancier SDF en specialist in water- en procesautomatisering B-E De Lier ontstond in 2011 een compleet leverancier van tuinbouwoplossingen. Oplossingen op maat voor irrigatie, klimaatbeheersing, techniek en constructie, teeltsystemen, elektrotechniek en verlichting, en software- en internetoplossingen.

 

 

 

 

Whitepaper Kwaliteit

Download

Case: Nederlandse innovatie maakt het Zorrilla voetbalstadion in Valladolid klimaatbestendig

Laatste nieuws

‘CODEMA’s gezicht van irrigatiesystemen’: Danny van den Bosch

Lees meer
Uitbreiding Duits service & onderhoud team

Lees meer
Onze shuttle: mooi stukje techniek dynamisch in beeld gebracht

Lees meer
Nieuws pagina

Komende evenementen

Ontmoet ons bij de ExpoSe in Karlsruhe, Duitsland op 20 & 21 November!

Lees meer
Ontmoet ons bij de Trade Fair Aalsmeer!

Lees meer
We hopen u te ontmoeten bij de Canadian Greenhouse Conference!

Lees meer
Evenementen pagina

Codema on Twitter

Volg ons op Twitter

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over Codema? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

    Thank you for your Interest
    You can download the whitepaper via the button below.