home / Nieuws / codema neemt manager sales operations europa aan om internationale marktpositie te verstevigen

Codema neemt Manager Sales Operations Europa aan om internationale marktpositie te verstevigen

Gepubliceerd door CODEMA, 18 april 2019

Op 1 april 2019 kondigde Codema de benoeming aan van Marie-Claire Reuver voor de positie van Manager Sales Operations Europa, vanaf locatie Bergschenhoek. In deze functie zal zij functioneel sturing geven aan Sales Europa en zorgdragen voor het effectief en efficiënt uitvoeren van de salesprocessen.

Kansen voor de toekomst

Codema ziet wereldwijd de behoefte aan efficiënte en hoogwaardige tuinbouwoplossingen groeien. Daarin zien zij grote kansen voor de toekomst: het bedrijf wil de komende jaren een forse (inter-)nationale groei doormaken. Marie-Claire is met haar succesvolle management-achtergrond in multinationale organisaties de aangewezen persoon om Codema’s groei te ondersteunen en verstevigen.

 

Verkoopprocessen optimaliseren

Marie-Claire is een sterke, toegewijde en resultaatgerichte manager met een passie voor mensen, getallen en processen. Zij heeft voor diverse multinationale telecommunicatie-organisaties gewerkt op verschillende continenten en landen. Zo werkte zij in Afrika,  verschillende Oost-Europese landen en in Duitsland. Marie-Claire zal de verkoopprocessen binnen Codema verder scopen en implementeren en relaties met interne en externe klanten onderhouden. Haar affiniteit met de tuinbouw gaat terug naar haar vroege jaren toen zij in ’s-Gravenzande woonde. In haar jeugd trilde en plukte ze tomaten en ploos ze anjers. Marie-Claire: ‘’Ik zie Codema als een innovatief bedrijf met een duidelijke visie en gezonde ambities. Ik kijk er naar uit om met dit ambitieuze team te gaan samenwerken.’’

Wij wensen Marie-Claire veel succes!

 

Whitepaper Future

Download

Case: FlorAmor kiest in digitalisering voor Codema Software

Laatste nieuws

Faillissement Codema Systems Group bv

Lees meer
Complete systemen voor het grondloos telen van sla op mobiele goten

Lees meer
“CODEMA snapt wat wij willen en kwam met een goed plan”

Lees meer
Nieuws pagina

Codema on Twitter

Volg ons op Twitter

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over Codema? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

    Thank you for your Interest
    You can download the whitepaper via the button below.