CODEMA heeft een zomersluiting van 27 juli tot en met 7 augustus. Onze kantoren en magazijnen zijn tijdens deze periode gesloten. De serviceafdelingen blijven beschikbaar voor spoedeisende storingen. Vanaf maandag 10 augustus zijn wij u graag weer van dienst. Wij wensen u een fijne vakantie!

X

Lokale service cruciaal voor levering tuinbouw oplossingen in China

CODEMA’s vestiging in Beijing is de centrale hub voor de verdere groei van het bedrijf in de hele APAC-regio. Door met een lokaal team zowel onderhoud als project management en sales uit te voeren, bouwt Business Unit Manager Just Roos de positie van CODEMA in deze snelgroeiende regio verder uit.
Lees meer

Tuinbouw expertise wereldwijd ontplooien

Hoe zorgt de Nederlandse specialist in tuinbouwoplossingen ervoor dat men wereldwijd dezelfde hoge kwaliteit maatwerk levert? CODEMA’s COO tracht processen en componenten zoveel mogelijk te standaardiseren terwijl er ruimte blijft voor maatwerk. Dit terwijl mensen centraal staan.
Lees meer

EÉN VISIE. EÉN MERK. EÉN CODEMA.

Vanaf 1 juli 2020 dragen onze Nederlandse werkmaatschappijen, genaamd HAWE, WEVAB, SDF en B-E De Lier, allemaal de naam Codema Nederland bv. Kort daarna volgen Codema België bv en Codema Deutschland GmbH.
Lees meer

Robert-Jan de Goeij – nieuwe commercieel directeur (CCO) CODEMA: “CODEMA is een mooi bedrijf”

Onlangs trad Robert-Jan de Goeij toe als commercieel directeur (CCO) en aandeelhouder tot de directie van CODEMA. De totaal leverancier van essentiële tuinbouwoplossingen was De Goeij niet onbekend. Als branchegenoot vanuit vorige functies bij Dalsem en Megaphoton had hij reeds een link met CODEMA.
Lees meer

Integratie Floriday catalogus in Codema SDF

Codema heeft in SDF Profice de Floriday catalogus voor artikelbeheer en de orderontvangst API geïntegreerd. Daarmee is een belangrijke mijlpijl gezet in het verbinden van kwekers met de nieuwe digitale omgeving van Royal FloraHolland.
Lees meer

Directiewijziging CODEMA

Besloten is dat CODEMA de toekomst ingaat zonder commercieel directeur Gideon de Jager.
Lees meer

Efficiënt watermanagement cruciaal voor toekomst wereld voedselproductie

‘Na een goed gesprek, weet ik nagenoeg precies wat een klant nodig heeft.’ Als gezicht van CODEMA’s Water Management divisie helpt Danny van den Bosch klanten om hun water- en elektrotechniek naar een hoger niveau te tillen.'
Lees meer

Toon meer

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over Codema? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Thank you for your Interest
You can download the whitepaper via the button below.