Actie slimme hangplantenbogen voor tuincentra

Codema draait momenteel een actie met het unieke presentatiemiddel voor hangplanten: de aluminium hangplantenboog. Deze boog is eenvoudig te monteren op de wel bekende plantentafels van Codema. Tafel en boog vormen samen een complete display om planten op een slimme en overzichtelijke manier te pre
Lees meer

Officiële opening van het kantoor in Beijing, China! Bekijk de video!

2019 is een druk jaar geweest voor ons team in China. Vele ontwikkelingen zijn er geweest met veel unieke momenten. Op 17 november 2019 was er een uitblinker..
Lees meer

Trotse strategische partner van de Urban Greenhouse Challenge geïniteerd door de @WUR

Codema is een trots om een strategische partner van de Urban Greenhouse Challenge te zijn. Een uitdaging waar bijna 500 gemotiveerde studenten, van 79 verschillende universiteit en 28 landen aan meedoen.
Lees meer

LKP Plants start met Apptivity van Codema

Met de uitrol van Apptivity brengt Codema SDF haar arbeidsregistratiesysteem naar een nieuw level. Daarbij zijn flexibiliteit en inzicht belangrijke drijfveren. Met deze nieuwe app voor smartphones is het voor iedereen mogelijk locatie onafhankelijk werkzaamheden te registreren.
Lees meer

Kwekers Greenport Holland laten zich informeren over slimme technologie in de tuinbouw

Vrijdag 22 november was Thomas Wennekers (account manager) van Codema Systems Group te gast bij een netwerklunch georganiseerd door St. Greenport regio Boskoop. Deze bijeenkomst stond in het teken van automatisering en digitalisering van bedrijfsprocessen in de tuinbouw.
Lees meer

Codema opent eerste kantoor in Azië! Hoe zijn we hier gekomen?

November 2019 opent Codema de deuren van haar nieuwe kantoor in Beijing, China. Hier ging een hele geschiedenis aan vooraf.
Lees meer

Local team in China offers new opportunities for Codema

Codema’s purpose of entering the Chinese market is not for economic value, but to realise the long-term goal of Codema “becoming the most advanced technology integrator in the global greenhouse”. Through the use of a local team, Codema works towards realising this goal.
Lees meer

Toon meer

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over Codema? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrieven.

Thank you for your Interest
You can download the whitepaper via the button below.