We hopen u te ontmoeten bij de Canadian Greenhouse Conference!

Op 9 & 10 oktober zal Codema aanwezig zijn bij de Canadian Greenhouse Conference in het Scotiabank Convention Centre in Niagara Falls, Ontario, Canada. Hier kan je onze Account Manager Danny van den Bosch vinden!
Lees meer

We hopen u te ontmoeten bij de Horti China in Qingdao van 19-21 September!

Horti China in Qingdao Cosmopolitan Exposition Center in China is één van de highlights van China Green Week. De internationale beurs, die van 19 tot 21 september word gehouden, verbind China met de wereldwijde horticulture business van verse groenten, fruit, bloemen en planten.

Lees meer

Codema biedt efficiëntie en schaalbaarheid in vertical farming

Hoe gaat vertical farming de voedselteelt veranderen? Codema's Productingenieur Pim de Jong neemt ons mee in de voordelen en uitdagingen van deze vorm van indoor voedselteelt en deelt de visie van Codema op vertical farming.

Lees meer

Codema innoveert in voedselteelt met mobiel gotensysteem

Codema biedt voedselkweker besparingen op water en arbeid met mobiel gotensysteem en werkt aan modulair mobiel gotensysteem.
Lees meer

Bezoek onze stand Z3-07 op de Baumschultechnik-beurs op 29 en 30 augustus in Ellerhoop, Duitsland

De Baumschultechnik-beurs vindt plaats op 29 en 30 Augustus 2019 in Ellerhoop, in het tuinbouwcentrum van de Landbouw-kamer Sleeswijk-Holstein, in het district Pinneberg, te Duitsland.
Lees meer

Plantarium 21/22/23 augustus 2019

Plantarium is dé internationale Vakbeurs voor de Boomkwekerij.
Lees meer

Medicinale cannabis kas: klaar voor productie

Nu medicinale cannabis in steeds meer landen wordt gelegaliseerd, wordt Codema betrokken bij een groeiend aantal internationale medicinale cannabisprojecten. Maar wat komt er nu kijken bij het inrichten van een kas, zodat deze klaar is voor productie?
Lees meer

Toon meer

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over Codema? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrieven.

Thank you for your Interest
You can download the whitepaper via the button below.