Codema biedt efficiëntie en schaalbaarheid in vertical farming

Hoe gaat vertical farming de voedselteelt veranderen? Codema's Productingenieur Pim de Jong neemt ons mee in de voordelen en uitdagingen van deze vorm van indoor voedselteelt en deelt de visie van Codema op vertical farming.

Lees meer

Codema innoveert in voedselteelt met mobiel gotensysteem

Codema biedt voedselkweker besparingen op water en arbeid met mobiel gotensysteem en werkt aan modulair mobiel gotensysteem.
Lees meer

Plantarium 21/22/23 augustus 2019

Plantarium is dé internationale Vakbeurs voor de Boomkwekerij.
Lees meer

Medicinale cannabis kas: klaar voor productie

Nu medicinale cannabis in steeds meer landen wordt gelegaliseerd, wordt Codema betrokken bij een groeiend aantal internationale medicinale cannabisprojecten. Maar wat komt er nu kijken bij het inrichten van een kas, zodat deze klaar is voor productie?
Lees meer

Specialistische kennis en kunde bepaalt het succes van een medicinaal cannabis-project

Wat bepaalt het succes van een medicinaal cannabisproject? Volgens Dave van Schip, Project Manager bij Codema, draait alles om specialistische kennis en kunde.
Lees meer

Piloot die medicinale cannabis specialist werd

Lars Meijer werkt inmiddels 4 jaar bij Codema. Hij begon op de serviceafdeling maar werd al snel ingezet als verkoper in de snelgroeiende markt voor medicinale cannabis.
Lees meer

Codema neemt Manager Sales Operations Europa aan om internationale marktpositie te verstevigen

Op 1 april 2019 kondigde Codema de benoeming aan van Marie-Claire Reuver voor de positie van Manager Sales Operations Europa, vanaf locatie Bergschenhoek. In deze functie zal zij functioneel sturing geven aan Sales Europa en zorgdragen voor het effectief en efficiënt uitvoeren van de salesprocessen.
Lees meer

Toon meer

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over Codema? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrieven.

Thank you for your Interest
You can download the whitepaper via the button below.