home / laatste nieuws

Laatste Nieuws

Neem contact met ons op over het laatste nieuws, onderzoeken, vacatures, foto's, evenementen en meer over Codema. Volg ons ook via Facebook, LinkedIn en Twitter voor de laatste updates!

Lees verder over wat wij doen en waarom

Over CODEMA

Op maat gemaakte waterkarren voor snel en veilig transport van snijbloemen

Snijbloembedrijven met meerdere productielocaties kiezen er vaak voor om de sortering en verwerking op één centrale locatie te laten plaatsvinden. Om de logistieke stromen tussen locaties zo snel en efficiënt te laten verlopen, heeft Codema speciale waterkarren ontwikkeld.
Lees meer

Nieuwe partner Nordian Capital helpt ambities te realiseren

Wereldwijd groeit de behoefte aan efficiënte en hoogwaardige tuinbouwoplossingen. Codema Systems Group ziet hierin grote kansen voor de toekomst: het bedrijf wil de komende jaren een forse (inter-)nationale groei doormaken.
Lees meer

Het is zeker geen komkommertijd in tuinbouwland!

In deze zomernieuwsbrief alles over logistieke uitdagingen van telers, wat Codema in cannabis doet en hoe we voedseluitdagingen in China te lijf willen gaan.
Lees meer

Opening Cruyff Court met ondergrondse waterbuffer op het Spartaplein in Rotterdam


Lees meer

Codema sluit zich als partner aan bij informatie- en educatiecentrum Tomatoworld


Lees meer

We zien u graag op de Greentech

Meer dan 800 stands op de Greentech en toch ziet u onze stand dit jaar niet over het hoofd. Waarom? Dat houden we nog even geheim. Bezoek stand 08.330 en laat u verrassen!

Lees meer

Codema SDF realiseert grootste aantal digitale transacties ooit

Het aantal transacties via virtuele marktplaatsen en directe voorraadkoppelingen (VMP) was nog niet eerder zo hoog als in maart 2018. Het aantal bestellingen dat SDF digitaal afhandelde tussen kwekers en handelspartijen was 5% hoger dan in februari en 20% hoger dan in dezelfde maand vorig jaar.
Lees meer

Toon meer

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over Codema? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrieven.