Maatregelen CODEMA als gevolg van COVID-19.  Lees verder >

X

Strategie tuinbouwspecialist CODEMA focust zich op wereldwijde voedselproductie

Waarom ligt CODEMA’s focus de komende jaren op het leveren van kritische teeltsystemen voor de voedselproductie? We gaan in gesprek met CEO Marcel Koolen en bespreken hoe de tuinbouwmarkt verandert en wat dit van CODEMA vraagt.
Lees meer

Data in SDF Profice pakket helpt bij aanvragen overheidssteun

De impact van het Corona virus treft ons allen hard. Daarom heeft Codema SDF nagedacht hoe wij onze SDF-klanten in staat kunnen stellen om hun bedrijf door deze moeilijke tijd te loodsen, en ze zo goed mogelijk kunnen faciliteren bij het creëren van inzicht in hun huidige bedrijfsprocessen
Lees meer

Hoe China langzaam herstelt van COVID-19

De lente is in aantocht en de economie in China herstelt langzaam na Covid-19. Door de impact van het virus stonden alle rangen en standen voor ongekende uitdagingen. Tijdens de stagnatie van twee maanden in China hebben veel bedrijven in de industrie.
Lees meer

Maatregelen CODEMA als gevolg van COVID-19


Lees meer

CODEMA breidt verkoopteam met drie mensen uit om z’n solide marktpositie verder te versterken

Op 1 maart 2020 verwelkomde CODEMA twee nieuwe accountmanagers en een nieuwe commerciële vertegenwoordiger APAC. Martijn Egberts is de nieuwe Accountmanager Software, Remco Meewisse wordt aangesteld als Accountmanager Wateroplossingen en Amanda Liu is commercieel vertegenwoordiger regio APAC.
Lees meer

Floriday eind 2020: wat verandert er voor u?

Momenteel verloopt het digitale handelsproces in de keten via het klok systeem, FloraXchange, Floramondo, andere platforms of middels directe stromen. Het CODEMA SDF Profice pakket communiceert met deze systemen.
Lees meer

Nieuwe displays verbeteren presentatie ‘Levend Groen’ bij filialen Welkoop

Eind februari voorziet CODEMA 60 Welkoop filialen van een nieuwe reeks aan displaymateriaal. Uniek doordat de display is afgestemd op het product. Deze vernieuwende displays zijn verplaatsbaar zodat Welkoop flexibel is in de keuze waar zij producten presenteert, zowel binnen als buiten.
Lees meer

Toon meer

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over Codema? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrieven.

Thank you for your Interest
You can download the whitepaper via the button below.