home / Nieuws / integratie floriday catalogus in codema sdf

Integratie Floriday catalogus in Codema SDF

Gepubliceerd door CODEMA, 22 juni 2020

Codema heeft in SDF Profice de Floriday catalogus voor artikelbeheer en de orderontvangst API geïntegreerd. Daarmee is een belangrijke mijlpijl gezet in het verbinden van kwekers met de nieuwe digitale omgeving van Royal FloraHolland.

EAB maken per 2021 niet meer mogelijk

Pieter Zwinkels van Codema: “Deze stap is essentieel voor ons in het succesvol maken van onze klanten per 1 januari 2021. Zoals Royal FloraHolland (RFH) aangeeft, is het vanaf dan niet meer mogelijk buiten Floriday een afrekening via RFH te doen. Dit betekent dat een EAB (veilingbrief) maken er per 2021 niet meer in zit voor kwekers.”

“Het is ons deze week gelukt om vanuit een kweker met SDF Profice assortiment op te sturen, en een order te ontvangen vanuit Floriday. Aanbod dient nog te worden aangemaakt op de Floriday website, maar ook daar hopen we snel met een totaaloplossing te komen.”

 

Samenwerking

“Een project met de omvang van Floriday, valt of staat met een goede samenwerking tussen alle ketenpartijen. Waar de samenwerking tussen Floriday en Codema bij aanvang van dit project stroef verliep, zijn de lijnen intussen steeds verder aangehaald. Dit heeft geresulteerd in een succesvolle lancering van de Floriday API in SDF Profice. Daar zijn we trots op. We zijn er echter nog niet. Er dient nog een flinke hoeveelheid werk verzet te worden, waarbij we niet te veel tegenslagen kunnen opvangen gezien de strikte deadline. Wij zijn dan ook met FloraHolland in gesprek over dit punt van zorg. Voor nu zijn wij in elk geval verheugd dat we in staat zijn om een digitale order tot stand te brengen met Floriday. Wij gaan met vertrouwen verder aan de ontwikkeling van de Floriday API.”

 

Floriday module activeren

De nieuwe versie staat op dit moment in pilot bij een aantal klanten. Dit betekent dat de nieuwe versie nog niet voor iedereen vrij beschikbaar is. Dit in verband met risico op kinderziektes. “Als u de Floriday modules bij ons heeft aangeschaft, zullen onze consultants u t.z.t bellen voor het plaatsen van de update waarin we de Floriday module activeren. Heeft u de Floriday modules nog niet aangeschaft? Het is nog steeds mogelijk. Neem contact met ons op, en wij zorgen voor een gepaste aanbieding met een korting tot 30% op de standaard moduleprijs.”

Bel Pieter Zwinkels: 06-12667035 of mail: pzwinkels@codemasystemsgroup.com

Whitepaper China

Download

Case: Höfler Gemüse kiest bewust voor Codema’s oplossingen

Laatste nieuws

Faillissement Codema Systems Group bv

Lees meer
Complete systemen voor het grondloos telen van sla op mobiele goten

Lees meer
“CODEMA snapt wat wij willen en kwam met een goed plan”

Lees meer
Nieuws pagina

Codema on Twitter

Volg ons op Twitter

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over Codema? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

    Thank you for your Interest
    You can download the whitepaper via the button below.