Medicinale cannabis kas: klaar voor productie

Nu medicinale cannabis in steeds meer landen wordt gelegaliseerd, wordt Codema betrokken bij een groeiend aantal internationale medicinale cannabisprojecten. Maar wat komt er nu kijken bij het inrichten van een kas, zodat deze klaar is voor productie?
Lees meer

Specialistische kennis en kunde bepaalt het succes van een medicinaal cannabis-project

Wat bepaalt het succes van een medicinaal cannabisproject? Volgens Dave van Schip, Project Manager bij Codema, draait alles om specialistische kennis en kunde.
Lees meer

Piloot die medicinale cannabis specialist werd

Lars Meijer werkt inmiddels 4 jaar bij Codema. Hij begon op de serviceafdeling maar werd al snel ingezet als verkoper in de snelgroeiende markt voor medicinale cannabis.
Lees meer

Codema neemt Manager Sales Operations Europa aan om internationale marktpositie te verstevigen

Op 1 april 2019 kondigde Codema de benoeming aan van Marie-Claire Reuver voor de positie van Manager Sales Operations Europa, vanaf locatie Bergschenhoek. In deze functie zal zij functioneel sturing geven aan Sales Europa en zorgdragen voor het effectief en efficiënt uitvoeren van de salesprocessen.
Lees meer

Codema nieuwste partner van World Horti Center

Afgelopen week tekende Gideon de Jager, Commercieel Directeur en aandeelhouder van tuinbouwleverancier Codema een participatieovereenkomst met World Horti Center.
Lees meer

Tuinbouwbeurzen in april, mei en juni 2019

We hebben dit jaar al een aantal interessante tuinbouwbeurzen gehad. Natuurlijk komt u ons ook de komende maanden op verschillende beurzen tegen. Zien we u op een (of meer) van deze beurzen?
Lees meer

Maarten de Jager overhandigt cheque van 8.000 euro aan het Ronald MCDonald Huis in Den haag

Maarten de Jager overhandigde een cheque van 8000 euro aan het Ronald McDonald Huis in Den haag. Dit geweldige geldbedrag werd gedoneerd door alle partners, klanten, medewerkers en familie die tijdens zijn afscheidsfeest aanwezig waren. Maarten de Jager wil iedereen hiervoor hartelijk bedanken.
Lees meer

Toon meer

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over Codema? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrieven.

Thank you for your Interest
You can download the whitepaper via the button below.