Kwaliteitsborging bij de realisatie van kritische teeltsystemen

CODEMA’s kennis van kritische teeltsystemen reist de hele wereld over. Onder leiding van het Project Management Team realiseert CODEMA gelijktijdig tuinbouwoplossingen op vier continenten. Het team is de afgelopen jaren fors gegroeid.
Lees meer

Nederlandse watermanagement oplossingen voor een snijrozen project in Gansu, China

CODEMA ontving een unieke uitnodiging van de provinciale overheid in China om te werken aan een indrukwekkend snijrozenproject in Gansu. Elektricien Ed Walvaart en China Manager Just Roos kregen Visa toegewezen om onze watermanagementoplossingen te installeren op een locatie van 4 en 12 hectare.
Lees meer

Vacature voor een enthousiaste kantine medewerk(st)er


Lees meer

Lokale service cruciaal voor levering tuinbouw oplossingen in China

CODEMA’s vestiging in Beijing is de centrale hub voor de verdere groei van het bedrijf in de hele APAC-regio. Door met een lokaal team zowel onderhoud als project management en sales uit te voeren, bouwt Business Unit Manager Just Roos de positie van CODEMA in deze snelgroeiende regio verder uit.
Lees meer

Tuinbouw expertise wereldwijd ontplooien

Hoe zorgt de Nederlandse specialist in tuinbouwoplossingen ervoor dat men wereldwijd dezelfde hoge kwaliteit maatwerk levert? CODEMA’s COO tracht processen en componenten zoveel mogelijk te standaardiseren terwijl er ruimte blijft voor maatwerk. Dit terwijl mensen centraal staan.
Lees meer

EÉN VISIE. EÉN MERK. EÉN CODEMA.

Vanaf 1 juli 2020 dragen onze Nederlandse werkmaatschappijen, genaamd HAWE, WEVAB, SDF en B-E De Lier, allemaal de naam Codema Nederland bv. Kort daarna volgen Codema België bv en Codema Deutschland GmbH.
Lees meer

Robert-Jan de Goeij – nieuwe commercieel directeur (CCO) CODEMA: “CODEMA is een mooi bedrijf”

Onlangs trad Robert-Jan de Goeij toe als commercieel directeur (CCO) en aandeelhouder tot de directie van CODEMA. De totaal leverancier van essentiële tuinbouwoplossingen was De Goeij niet onbekend. Als branchegenoot vanuit vorige functies bij Dalsem en Megaphoton had hij reeds een link met CODEMA.
Lees meer

Toon meer

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over Codema? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

    Thank you for your Interest
    You can download the whitepaper via the button below.