home / Nieuws / nieuwe displays verbeteren presentatie ‘levend groen’ bij welkoop

Nieuwe displays verbeteren presentatie ‘Levend Groen’ bij Welkoop

Gepubliceerd door CODEMA, 17 februari 2020

Eind februari voorziet CODEMA 60 Welkoop filialen van een nieuwe reeks aan displaymateriaal. Uniek doordat de display is afgestemd op het product. Deze vernieuwende displays zijn verplaatsbaar zodat Welkoop flexibel is in de keuze waar zij producten presenteert, zowel binnen als buiten.

Een vierkant hangplanten frame voor allerlei soorten hangende planten, een display voor bomen en een opzet module in de vorm van een marktkraam voor de standaard plantentafel.

“Onze klanten weten ons goed te vinden als het gaat om levend groen. Maar hoe kunnen we dit opschalen zodat we als Welkoop kunnen overgaan naar een meer conceptmatige manier van presenteren?” Deze vraag stelde Bert van Dijk (Formule Concept Ontwikkelaar) van Welkoop aan Robert Vink (Business Unit Manager) van CODEMA. Samen met collega engineers bedacht Robert Vink vernieuwend en verrijdbaar display materiaal dat geschikt is voor presentatie van een specifieke productgroep.

Filialen stapsgewijs restylen

Al jarenlang ontwerpt en produceert CODEMA plantentafels en ander displaymateriaal voor tuincentra. Ook voor Welkoop. De nieuwe reeks aan displaymateriaal gaat eind februari op transport om 60 eigen Welkoop winkels te restylen. In een later stadium volgt het display materiaal voor de 92 franchise winkels van Welkoop.

Welkoop: expert in buitenleven

Ooit gestart als agrarische coöperatie. Nu dé keten met verstand van tuin en dier. Met 150 winkels door het hele land en een webwinkel helpen zij hun klanten meer plezier uit het buitenleven te halen. Dat Welkoop expert is in buitenleven merk je meteen als je de winkels binnenloopt. Je ziet het in de hoofdgroepen van hun assortiment: Dier & Welzijn en Plant & Zorg.

 

 

Whitepaper Kwaliteit

Download

Case: Kwekerij Sentinel start met Datawarehouse van Codema SDF

Laatste nieuws

Faillissement Codema Systems Group bv

Lees meer
Complete systemen voor het grondloos telen van sla op mobiele goten

Lees meer
“CODEMA snapt wat wij willen en kwam met een goed plan”

Lees meer
Nieuws pagina

Codema on Twitter

Volg ons op Twitter

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over Codema? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

    Thank you for your Interest
    You can download the whitepaper via the button below.