Software & Web Solutions

home / disciplines / software & web solutions

Software & Web Solutions

Software & Web Solutions

Codema ontwikkelt en produceert operating software voor logistiek, klimaat en energie installaties. Goede communicatie, lage kosten, gebruiksgemak en kwaliteit staan bovenaan onze prioriteitenlijst.

U moet kunnen vertrouwen op het besturingssysteem van alle technische installaties in uw bedrijf. Systemen moeten niet alleen ‘doen wat ze moeten doen’, ze moeten ook informatie aanleveren voor de operationele bedrijfsvoering. Met behulp van deze systemen kunt u anticiperen op veranderingen in de teelt, verwerking, inkoop, verkoop en de markt.

We hebben speciaal voor de tuinbouwsector een geïntegreerd ERP en WMS-systeem ontwikkeld. We bieden geavanceerde Vision Systems, die specifiek zijn ontwikkeld om alle soorten gewassen te classificeren en te sorteren. Met meer dan 30 jaar ervaring, specifiek in de tuinbouw, weten we wat er speelt. In het algemeen kunnen onze softwareoplossingen als volgt worden gecategoriseerd:

Management info systemen

Verkoop en ordeverwerking zijn cruciale factoren voor het succes van een bedrijf. Vele honderden grote en kleinere kwekerijen gebruiken onze ordersoftware, die speciaal is ontwikkeld voor de tuinbouwsector. Door gebruik te maken van deze software wordt het mogelijk uw productie beter te plannen en de bedrijfsvoering op een proactieve manier te organiseren. Daarnaast geeft het u een gedetailleerd inzicht in de beschikbaarheid van uw product in de toekomst. De pakketten geven u volledige controle over de productie van gewassen en al uw kosten, inclusief arbeid, ruimte, water, voedingsstoffen en energie.

Warehouse management

Veel kwekerijen in Europa gebruiken ons Warehouse Management System. Dit systeem verschaft een compleet overzicht van de kas met aanduiding van de actuele positie van uw gewassen. Daarnaast stelt het systeem u in staat om de bewegingen van uw machines en gewassen te beheren met één klik op de muis. De combinatie van planning en controle die onze software biedt, stelt u in staat om de sterktes en zwaktes van uw bedrijf en processen te identificeren. Bovendien kunnen moderne logistieke systemen, zoals container- en leveringssystemen, beheerd en gecontroleerd worden binnen onze systemen.

Vision Systems

SDF Vision Systems is de wereldwijde aanbieder van geavanceerde sorteer camera’s die levende organismen, zoals planten en bloemen, verwerken. We hebben een softwarepakket ontwikkeld dat geïntegreerd is met deze camera’s, wat een geautomatiseerde verzameling van de gegevens van gewassen mogelijk maakt. De Vision System kan worden geïnstalleerd als een geïntegreerd of een zelfstandig systeem. Honderden systemen zijn actief en werkend in veel verschillende omgevingen wereldwijd.

Floriday koppeling

Lees meer

Arbeidsregistratie

Lees meer

Medicinale cannabis

Lees meer

DataWarehouse

Lees meer

Codema Virtueel Marktplaats (Online Beheer)

Lees meer

Codema Webshop (Online verkoop)

Lees meer

Codema Vision Systems (classificeren en sorteren)

Lees meer

Codema Logice (Oplossing voor groothandel)

Lees meer

Codema Profice (logistiek beheer)

Lees meer

Mobiel gotensysteem

Lees meer

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over Codema? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

    Thank you for your Interest
    You can download the whitepaper via the button below.