Cultivation Systems

home / disciplines / cultivation systems

Cultivation Systems

Cultivation Systems

Teelt is de kern van je operatie. Codema ontwerpt, ontwikkelt en levert al sinds 1958 teeltsystemen voor de telers van vandaag en morgen. Van vaste kweektafels of roltafels tot containersystemen, substraatsystemen, mobiele goten systemen en meerlagen teelt systemen. Onze teeltsystemen zorgen voor productieverhoging, kostenbesparing, verbetering van de arbeidsomstandigheden en een verhoging van de gewaskwaliteit.

Logistiek is van uitzonderlijk belang voor verhoging van de productie, kostenbesparing, verbetering van de arbeidsomstandigheden en de kwaliteit van uw gewassen. Codema integreert de drie essentiële componenten van een logistiek besturingssysteem: hardware, elektro en software. Het besturingssysteem biedt snel helder inzicht in het complete kweekproces. Zo kunt u flexibel en efficiënt anticiperen op de teelt, verwerking, inkoop, verkoop en marktontwikkelingen.

Diverse oplossingen

We hebben een diepgaand begrip van de behoeften van de gewassen en de wensen van de teler, daarom biedt Codema de meest geschikte en op maat gemaakte oplossingen voor elk van onze klanten. Onze oplossingen bestaan uit uiteenlopende handmatige of gemechaniseerde processen (mechanisatie) tot flexibele automatiseringsprocessen (robotica) of een combinatie van beide om zo verschillende soorten werkzaamheden te ondersteunen binnen een type kas. We zorgen ervoor dat bij elke klant de juiste soort technologie en processen worden toegepast om economische levensvatbaarheid te verzekeren op de lange termijn.

We kunnen u de volgende logistieke oplossingen aanbieden:

 • Handmatig gemechaniseerde oplossingen
 • Halfautomatische oplossingen
 • Volautomatische oplossingen

De kern waardes van onze oplossingen:

 • Minder energieverbruik
 • Minder arbeidskosten
 • Lagere foutmarge
 • Verbeterde hygiëne
 • Hoger rendement

Vertical farming

Lees meer

Medicinale cannabis

Lees meer

Transport & Logistieke Systemen

Lees meer

Meerlaagse teelt

Lees meer

Teelt op kweektafels en in containers

Lees meer

Mobiel gotensysteem

Lees meer

Substraatteelt

Lees meer

Eb en vloed systemen

Lees meer

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over Codema? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

  Thank you for your Interest
  You can download the whitepaper via the button below.