home / Nieuws / dc van geest potplanten, verzilvert racing experience bij codema sdf

DC van Geest Potplanten, verzilvert Racing Experience bij Codema SDF

Gepubliceerd door CODEMA, 20 november 2017

Codema SDF heeft vorig jaar een enquête over 'digitaal zaken doen' gehouden onder bezoekers van de Trade Fair. Onder de enquête deelnemers werd een prijs verloot.

DC van Geest, verzilvert Racing Experience bij Codema SDF

Bart van der Pijl van DC van Geest Potplanten was de gelukkige winnaar van de prijs, en heeft deze vorige week verzilverd. Bart ging racen op het circuit in Zandvoort in onder andere een Formule 3 racewagen en een Porsche 911.

“Het was enorm gaaf om mee te maken en zeker een aanrader! De dag begon redelijk rustig met wat slalommen, 4×4 door de duinen, slippen en karten. Maar in de middag ging het echt los met een dragrace in een Dodge Charter van 500pk, zelf rijden in een Formule 3 wagen (zie foto’s in de bijlage), meerijden met een coureur die driftend over het circuit ging, zelf rijden in BMW 1 serie cup auto’s en als afsluiter het zelf rijden in een Porsche 911.”, Aldus Bart.

DC van Geest gaat niet alleen hard op het circuit, maar ook met de ontwikkelingen in software gaan zij razendsnel. Digitaal aanbod vanuit SDF is door hun in gebruik genomen, en binnenkort wordt ook op de arbeid flink geaccelereerd. DC van Geest start namelijk, in samenwerking met uitzendbureau WatchOut, met SDF Verifice. Dit cloud-gebaseerde arbeidssysteem klokt werktijden op begin- en eindtijd, kostenplaats en handelingen. Het systeem is zeer eenvoudig in gebruik en zendt de geaccordeerde uren 1 op 1 naar het betreffende uitzendbureau. Sneller en gemakkelijker kan het niet.

Bent u ook op zoek naar snelle oplossingen waarmee u als winnaar over de finishlijn komt? Neem dan hier direct contact op met Codema SDF.

 

Whitepaper Future

Download

Case: Steiner; een showcase voor duurzaamheid in de groentesector

Laatste nieuws

Faillissement Codema Systems Group bv

Lees meer
Complete systemen voor het grondloos telen van sla op mobiele goten

Lees meer
“CODEMA snapt wat wij willen en kwam met een goed plan”

Lees meer
Nieuws pagina

Codema on Twitter

Volg ons op Twitter

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over Codema? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

    Thank you for your Interest
    You can download the whitepaper via the button below.