home / Nieuws / dc van geest potplanten, verzilvert racing experience bij codema sdf

DC van Geest Potplanten, verzilvert Racing Experience bij Codema SDF

Gepubliceerd door CODEMA, 20 november 2017

Codema SDF heeft vorig jaar een enquête over 'digitaal zaken doen' gehouden onder bezoekers van de Trade Fair. Onder de enquête deelnemers werd een prijs verloot.

DC van Geest, verzilvert Racing Experience bij Codema SDF

Bart van der Pijl van DC van Geest Potplanten was de gelukkige winnaar van de prijs, en heeft deze vorige week verzilverd. Bart ging racen op het circuit in Zandvoort in onder andere een Formule 3 racewagen en een Porsche 911.

“Het was enorm gaaf om mee te maken en zeker een aanrader! De dag begon redelijk rustig met wat slalommen, 4×4 door de duinen, slippen en karten. Maar in de middag ging het echt los met een dragrace in een Dodge Charter van 500pk, zelf rijden in een Formule 3 wagen (zie foto’s in de bijlage), meerijden met een coureur die driftend over het circuit ging, zelf rijden in BMW 1 serie cup auto’s en als afsluiter het zelf rijden in een Porsche 911.”, Aldus Bart.

DC van Geest gaat niet alleen hard op het circuit, maar ook met de ontwikkelingen in software gaan zij razendsnel. Digitaal aanbod vanuit SDF is door hun in gebruik genomen, en binnenkort wordt ook op de arbeid flink geaccelereerd. DC van Geest start namelijk, in samenwerking met uitzendbureau WatchOut, met SDF Verifice. Dit cloud-gebaseerde arbeidssysteem klokt werktijden op begin- en eindtijd, kostenplaats en handelingen. Het systeem is zeer eenvoudig in gebruik en zendt de geaccordeerde uren 1 op 1 naar het betreffende uitzendbureau. Sneller en gemakkelijker kan het niet.

Bent u ook op zoek naar snelle oplossingen waarmee u als winnaar over de finishlijn komt? Neem dan hier direct contact op met Codema SDF.

 

Laatste nieuws

9 oktober 2018

Masterclass Vertical farming: Kans of luchtkasteel?


Lees meer
8 oktober 2018

Beurzen laatste kwartaal 2018


Lees meer
5 oktober 2018

Manifest Digitale Handel ondertekend


Lees meer
Nieuws pagina

Komende evenementen

Masterclass Vertical farming: Kans of luchtkasteel?

Op donderdag 11 oktober a.s. organiseren Jungle Talks en InHolland Delft een webinar over vertical farming. Gideon de Jager, commercieel directeur bij Codema zal studenten, ondernemers en andere geïnteresseerden bijpraten over de laatste ontwikkelingen en kansen op gebied van deze hypermoderne manie


Lees meer
Beurzen laatste kwartaal 2018


Lees meer
Cultivate’18

Cultivate’18 is de befaamde tuinbouw vakbeurs van Amerika.


Lees meer
Evenementen pagina

Codema on Twitter

Volg ons op Twitter

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over Codema? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrieven.

Thank you for your Interest
You can download the whitepaper via the button below.