home / Nieuws / data in sdf profice pakket helpt bij aanvragen overheidssteun

Data in SDF Profice pakket helpt bij aanvragen overheidssteun

Gepubliceerd door CODEMA, 24 maart 2020

De impact van het Corona virus treft ons allen hard. Daarom heeft Codema SDF nagedacht hoe wij onze SDF-klanten in staat kunnen stellen om hun bedrijf door deze moeilijke tijd te loodsen, en ze zo goed mogelijk kunnen faciliteren bij het creëren van inzicht in hun huidige bedrijfsprocessen

Overzicht van belangrijkste parameters

Op dit moment zijn veel bloemen- en plantentelers aangewezen op de overheid om het voortbestaan van hun bedrijf te waarborgen. Om steun van de overheid te krijgen, moeten zij aantonen dat zij minimaal 20% minder omzet behalen, vanwege het Corona virus. In het SDF-pakket zit veel waardevolle data waarmee zij dit kunnen aantonen. Codema heeft een overzicht samengesteld van de belangrijkste graadmeters, zoals de aantallen die doordraaien, de prijzen en de termijnorders ten opzichte van eerdere periodes. Met een klik op de muis wordt deze data doorgestuurd naar de betreffende instanties.

 

Dashboard effect Corona-crisis

Overzicht op afstand in te stellen

Normaal gesproken dient voor deze data een Datawarehouse module te worden aangeschaft vanaf 2500 euro. Omdat wij ook inzien dat dergelijke uitgaves nu niet tot de mogelijkheden behoren, hebben wij tijdelijk een andere manier opgezet om data beschikbaar te stellen. Hiermee vraagt men alleen het overzicht over Corona impact op. Het overzicht ververst met een vast interval, zodat altijd de meest recente situatie in beeld is. Dit overzicht wordt aangeboden voor een gereduceerd tarief van 350 euro. Er zal geen onderhoud worden gerekend over deze aanschaf, en dit overzicht wordt op afstand door onze helpdeskmedewerkers voor uw bedrijf, opgesteld.

Heeft u interesse?

Neem contact op met Pieter Zwinkels, tel: +31(0)612667035, email: pzwinkels@codemasystemsgroup.com

 

Dashboard SDF Datawarehouse

 

 

 

Whitepaper Kwaliteit

Download

Case: Buytenhofparc

Laatste nieuws

Faillissement Codema Systems Group bv

Lees meer
Complete systemen voor het grondloos telen van sla op mobiele goten

Lees meer
“CODEMA snapt wat wij willen en kwam met een goed plan”

Lees meer
Nieuws pagina

Codema on Twitter

Volg ons op Twitter

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over Codema? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

    Thank you for your Interest
    You can download the whitepaper via the button below.