home / Nieuws / codema nieuwste partner van world horti center

Codema nieuwste partner van World Horti Center

Gepubliceerd door CODEMA, 28 maart 2019

Afgelopen week tekende Gideon de Jager, Commercieel Directeur en aandeelhouder van tuinbouwleverancier Codema een participatieovereenkomst met World Horti Center.

Uniek kennis- en innovatieplatform

Gideon de Jager: ’’World Horti Center is een uniek kennis- en innovatieplatform, waar alle facetten van de Nederlandse glastuinbouw te zien zijn. Het is de ‘place to be’ waar ondernemerschap, innovatie en onderzoek in de glastuinbouw samenkomt. Nederland loopt wereldwijd voorop in de tuinbouwsectoren die voorsprong moeten we zien te behouden. Codema verbindt zich graag aan het centrum. Ook met oog op de toekomst, waarbij continue innovatie en samenwerking van belang zijn om de koploperspositie in de wereld te behouden.

 

Goede fit

Het internationale karakter van World Horti Center past goed bij Codema, want Codema heeft een wereldwijde klantenkring en vestigingen op meerdere continenten. Wereldwijd is er een toenemende behoefte aan efficiënte en hoogwaardige tuinbouwoplossingen. In deze behoefte kan Codema voorzien, doordat Codema sinds 1958 duurzame oplossingen op maat ontwikkelt, levert en installeert. Dit met als doel de operationele efficiency van tuinbouwbedrijven te vergroten en bij te dragen aan een gezondere en duurzamere wereld. Hierbij focust Codema op zes kerndisciplines: waterbeheer, klimaatbeheersing, techniek en constructie, teeltsystemen, elektrotechniek en verlichting en software- en internetoplossingen.

 

Whitepaper Future

Download

Case: Scheers kiest voor Codema’s jarenlange ervaring en lichtexpertise

Laatste nieuws

Faillissement Codema Systems Group bv

Lees meer
Complete systemen voor het grondloos telen van sla op mobiele goten

Lees meer
“CODEMA snapt wat wij willen en kwam met een goed plan”

Lees meer
Nieuws pagina

Codema on Twitter

Volg ons op Twitter

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over Codema? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

    Thank you for your Interest
    You can download the whitepaper via the button below.