home / cases / codema systems group deelt kennis met chinese tuinbouwsector.

Codema Systems Group deelt kennis met Chinese tuinbouwsector.

Vandaag de dag groeit de vraag van kwaliteit en variatie van groenten en fruit bij Chinese burgers. Door de toenemende koopkracht wordt de Chinese tuinbouwindustrie uitgedaagd om aan deze hoge eisen te voldoen. Het betreft niet alleen huishoudelijke consumptie, maar ook voor export naar buitenland. Codema maakte in samenwerking met Hoogendoorn een mooie video over de Chinese Tuinbouwsector.

Nederlandse innovator in tuinbouwautomatisering, Hoogendoorn Growth Management en leverancier van broeikassystemen Codema Systems Group, werken nauw samen om Chinese telers te voorzien van de juiste kennis en technologieën. Met als gezamenlijk doel om telers te verrijken met kennis en om hun bedrijf te transformeren in een slimmere kas, dat klaar is voor huidige en toekomstige uitdagingen. Een voorbeeld van het voortbrengen van deze gezamenlijke unieke tuinbouw technologieën, is het COFCO Wisdom Farm project in Liushihe Town, Fangshan District, Beijing. COFCO Farm is een van de belangrijkste en vooruitstrevende projecten in “China’s Beijing Agro-ecological Valley”. Multi-layer systemen, waterbesparende technieken en automatische klimaat systemen zijn een greep uit de intelligente technologieën die COFCO farm tot een uniek project maakt voor andere Chinese tuinders.

De juiste gedachtegang, gereedschappen, kennis en heldere visies zijn nodig om de Chinese tuinbouwindustrie te transformeren. Kwekers die betrouwbare geavanceerde Nederlandse technologieën gebruiken, gebruiken niet alleen water, voedingsstoffen en energie op een efficiënte manier, maar ze krijgen ook meer inzicht in hun gewas- en bedrijfsprocessen. Waardoor kosten dalen en waarmee ze de productie verhogen en hoogwaardige kwaliteitsproducten produceren die bijdragen aan de voedselveiligheid. Hierdoor worden ondernemeningen in de toekomst duurzame en winstgevende bedrijven.

Kijk hieronder naar de korte video die Codema in samenwerking met Hoogendoorn maakte over de Chinese Tuinbouwsector.

 

Codema Systems Group shares knowledge & intelligent technology with Chinese growers from Codema Systems Group on Vimeo.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over Codema? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

    Thank you for your Interest
    You can download the whitepaper via the button below.