home / cases / fransen roses start met slimme software

Fransen Roses start met slimme software

Fransen Roses uit De Lier start met SDF Profice. Fransen Roses heeft haar digitale processen gemoderniseerd door te kiezen voor SDF Profice. De rozenkwekerij die is opgericht door directeur/eigenaar Aad Fransen wilde graag meer verkoopkanalen aanspreken met haar topkwaliteit rozen.

Met SDF kan Fransen Roses nu aanbod delen met alle exporteurs en handelsbedrijven vanuit één centraal georganiseerd aanbod. Producten kunnen hierdoor sneller na de oogst worden geleverd. Elke kopende partij is continu op de hoogte van de realtime beschikbare aantallen en prijzen. Ook heeft Fransen Roses de mogelijkheid om barcodes mee te sturen met te leveren rozen, zodat een de koper ook direct haar ingangscontrole en verdeling kan organiseren aan de hand van deze barcode. Dit bespaart de kopende partij al snel 10 minuten per deense kar.

Verkoopmanager Danny van Fransen Roses: “Wij zijn erg blij met onze keuze voor SDF. Alle mogelijkheden die wij zochten om onze verkoop verder te moderniseren zijn aanwezig in SDF Profice. Wij kunnen niet wachten tot we onze prachtige rozen nóg sneller, verser en beter bij onze klanten kunnen krijgen. Dankzij het uitgebreide klantbeheer in SDF kunnen wij ook de service richting onze klanten optimaliseren.”

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over Codema? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

    Thank you for your Interest
    You can download the whitepaper via the button below.