home / cases / kwekerij sentinel start met datawarehouse van codema sdf

Kwekerij Sentinel start met Datawarehouse van Codema SDF

Kwekerij Sentinel is gestart met het Datawarehouse van Codema SDF. De kwekerij is daarmee in staat om verkoopdata inzichtelijk te maken. "De juiste informatie is de basis voor het maken van de beste beslissingen", aldus Ad Dekkers.

Verkoop inzichtelijk per klant

Hiermee heeft men direct inzicht in de prijsvorming, verkoopaantallen en de geprognotiseerde afzet. De informatie is per klant inzichtelijk, waardoor tijdens gesprekken met de klant kan worden bepaald welke producten in afzet gegroeid zijn en welke producten juist zijn gedaald. Ook de frequentie van bestellen wordt gemonitord. Het resultaat is dat geen verkoopkans meer ongemoeid wordt gelaten.

 

Dashboard met verkoopinformatie werkt fantastisch

Ad Dekkers van Sentinel licht zijn keuze voor Codema SDF’s Datawarehouse toe: “Voordat ik met het SDF Datawarehouse aan de slag ging, moest ik vaak zoeken naar de juiste informatie. Daardoor duurde het langer voordat ik onderbouwde keuzes kon maken. Dankzij het SDF Datawarehouse kan  ik op elk moment bij overzichtelijke informatie. Het
verkoopinformatie dashboard dat Codema SDF voor mij heeft opgezet werkt fantastisch”.

Pieter Zwinkels van Codema SDF: “Kwekers hebben een schat aan informatie in hun softwaresystemen zitten, waar zij in sommige gevallen geen weet van hebben. Daarentegen wordt het wel belangrijker om altijd en overal toegang te hebben tot een overzichtelijke weergave van die informatie. Codema SDF ondersteunt kwekers en handelsbedrijven hierin. Dankzij de ervaring en kennis die wij hebben van processen binnen de sierteeltsector, zijn wij in staat om grote hoeveelheden data om te zetten in nuttige informatie. Dit leidt tot mooie resultaten.”

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over Codema? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

    Thank you for your Interest
    You can download the whitepaper via the button below.