home / cases / floramor kiest in digitalisering voor codema software

FlorAmor kiest in digitalisering voor Codema Software

Het Vlaamse ID’Flor en De Bruyne – Flandresse bundelen de krachten en maken daarbij de keuze voor de slimme software van Codema SDF. Beide bedrijven hebben een passie voor de kweek van Azalea en andere sierteeltproducten van Vlaamse bodem. De bedrijven gaan verder onder de naam FlorAmor.

Om de gecreëerde synergie bij deze krachtenbundeling maximaal te benutten werd gezocht naar een softwarepakket met een snelle interface en de mogelijkheid om gemakkelijk in functionaliteiten uit te breiden. In SDF Profice van Codema SDF werd dit softwarepakket gevonden.

“Het voordeel van SDF is dat 1) de sofware snel en overzichtelijk werkt, 2) SDF een CRM heeft dat inzichtelijk maakt wat er bij klanten speelt en 3) de productiviteit per medewerker vele malen hoger ligt dan bij gebruik van de concurrerende softwarepakketten. Wij zijn daarom ook erg blij met deze keuze.” aldus Christoph van FlorAmor.

SDF Profice van Codema SDF is marktleider op het gebied van orderverwerkingssoftware en complete ERP systemen voor siertelers binnen de Benelux. Daarbij richt SDF zich op de snel veranderende digitale omgeving in de sierteelt. SDF kan aan elk digitaal platform in de sierteelt gekoppeld worden. Ook directe koppelingen tussen kweker en handelsbedrijf/exporteur kunnen eenvoudig worden opgezet. Daardoor is de verkoop grotendeels geautomatiseerd. Dit geeft overzicht en rust op de werkvloer bij kwekerijen.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over Codema? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

    Thank you for your Interest
    You can download the whitepaper via the button below.