Duurzaam verbouwen, met oog voor mensen, planeet en opbrengsten

home / over codema

Over Codema

Wij geloven in onze bijdrage aan het scheppen van een gezondere en duurzamere wereld voor toekomstige generaties. Dat is wat ons drijft. We ontwikkelen essentiële tuinbouwoplossingen op maat. Elke dag opnieuw. Omdat uw wereld onze wereld is.

EÉN VISIE. EÉN MERK

Sinds 1958 levert Codema essentiële oplossingen op maat voor de tuinbouwsector. Gedurende de afgelopen decennia hebben onze holdings wereldwijd een uitstekende reputatie opgebouwd. Ze werken intensief samen onder het merk CODEMA.

Wij zijn van mening dat het gebruik van de juiste technologie ons in staat stelt om grote wereldwijde voedsel productie-uitdagingen op te lossen. Dit doen we doormiddel van het bereiken van hogere output met hogere rendementen en lagere input. Het Codema team is vanaf het eerste moment ‘verbonden’ met de klant en maakt gebruik van haar kennis en internationale netwerken om de klant maximale ondersteuning te bieden en om gestelde doelen te bereiken.”Met technologie en kennis creëren we systemen en diensten voor tuinbouw activiteiten ter ondersteuning van onze klanten bij het realiseren van het beste rendement op uw investeringen in hoogwaardige voedselproductie met minimale gebruik van natuurlijke hulpbronnen.”

Codema’s unieke waarde proposities:

  • toegankelijk maken van duurzame (voedsel-)productie,
  • wereldwijde, professionele ondersteuning,
  • wereldwijde, continue innovatie en kennisuitwisseling,
  • bereiken van de best mogelijke ‘return on investment’,
  • risicomanagement.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meer weten over Codema? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

    Thank you for your Interest
    You can download the whitepaper via the button below.