home / Nieuws / versterking team b-e de lier bvba, belgië

Versterking team B-E de Lier BVBA, België

Gepubliceerd door CODEMA, 11 oktober 2017

Per 2 oktober is Philip De Winter gestart als accountmanager bij CODEMA B-E De Lier BVBA in Sint Katelijne Waver, België. Philip De Winter is de tweede aanwinst binnen het nieuwe commercieel team van CODEMA B-E De Lier BVBA.

De Winter gaat een extra boost geven aan de verkoop van water- en elektrotechnische installaties en logistieke systemen, zoals MGS, tafel- en rolcontainersystemen. Het nieuwe commercieel team gaat daarnaast verkoop activiteiten uitbreiden en projectmanagement moderniseren. De kracht van de internationale groep wordt hierbij gebruikt, terwijl de lokale aanwezigheid zorgt voor intensief contact met klanten en snelle serviceverlening. Hiermee worden grote stappen gezet op een uitbreiding van de Belgische activiteiten van Codema.

Design-Develop-Deliver
Gedurende afgelopen decennia levert Codema essentiële oplossingen op maat voor de tuinbouwsector. Door intensieve samenwerking en met inzet van de methodologie ‘ontwerpen- ontwikkelen-leveren’, delen we onze kennis en vaardigheden op tuinbouwgebied.

Accountmanager
Philip De Winter heeft een achtergrond in het verzekeringswezen. Hij heeft zich hierin bewezen als een klantgerichte en communicatieve accountmanager, die een groter team aanstuurde. Met een familie achtergrond in de bouw, is hij bekend met de projectmatige aanpak van uiteenlopende bouwprojecten. Deze ervaring zal zeker van pas komen in de Codema Systems Group.

Philip De Winter

Laatste nieuws

16 februari 2018

Codema SDF laat u ‘next level’ arbeidsregistratie ervaren op Horti Contact


Lees meer
16 februari 2018

Codema System Group lanceert nieuw Shuttle systeem (CSS)


Lees meer
3 januari 2018

Beursagenda 2018


Lees meer
Nieuws pagina

Komende evenementen

Beursagenda 2018

Komend beursseizoen staat Codema op verschillende beurzen in binnen- en buitenland.


Lees meer
Codema B-E De Lier op ExpoSe en Tuinbouw Relatiedagen.

Codema B-E De Lier staat deze maand op verschillende beurzen.


Lees meer
Plantarium 23/24/25/26

Plantarium is dé internationale Vakbeurs voor de Boomkwekerij.


Lees meer
Evenementen pagina

Codema on Twitter

Volg ons op Twitter