home / Nieuws / plantarium storytruck on tour bij codema wevab

Plantarium Storytruck on tour bij Codema WEVAB

Gepubliceerd door CODEMA, 30 mei 2017

Speciaal voor aankomende Plantarium die 23 t/m 26 augustus zal plaatvinden in Boskoop, is er dit jaar een speciaal Youtube kanaal gelanceerd. Met het thema “Stories” wil de organisatie de bezoeker op vernieuwde wijze verrassen en inspireren.

Visual storytelling is dit jaar hét nieuwe element van Plantarium en naar aanloop van de beurs rijdt er een Storytruck door heel Nederland om deelnemers uit te dagen om op een inspirerende en innovatieve manier hun verhaal via een vlog te tonen. Vorige week was de Storytruck on tour bij Codema WEVAB voor een inspirerende vlog voor het Plantarium Youtube kanaal.

Codema WEVAB stelt als doel haar klanten te ondersteunen in het stimuleren van productverkopen en maximaal rendement uit beschikbare vierkante meters te behalen. Dankzij de jaren ervaring binnen de groensector is Codema WEVAB in staat om plantentafels en eigentijdse point-of-sale displays te ontwikkelen én te produceren die perfect aansluiten bij iedere productgroep en huisstijl. Want immers wordt zo’n 70 procent van de verkoopbeslissingen pas voor het schap genomen!

DESIGN – DEVELOP – DELIVER
Voor het ontwerpen van nieuwe producten en presentatieconcepten beschikt Codema WEVAB over kundige medewerkers die in staat zijn om een product visueel te maken met behulp van 3D ontwerpen en/of fabricage van een prototype. Ook wanneer u eigen ideeën of specifieke wensen heeft omtrent een ontwerp voor uw product of winkel, biedt Codema WEVAB op maat gemaakte oplossingen.

 

v.l.n.r. Storytruckdriver René Gelderblom en Codema WEVAB accountmanager Tinus Kaffa

Laatste nieuws

16 augustus 2017

Tweede Editie Codema Experience Day, 30 augustus


Lees meer
4 juli 2017

Codema Academy; Codema Experience Day


Lees meer
15 juni 2017

Schenkeveld legt 1e glas in Rijsenhout


Lees meer
Nieuws pagina

Komende evenementen

Plantarium 23/24/25/26

Plantarium is dé internationale Vakbeurs voor de Boomkwekerij.


Lees meer
Codema SDF op Hortitec 2017

Aankomende 21 tot en met 23 juni zal Codema SDF te vinden zijn op de Hortitect 2017 in Holambra, Brazilië


Lees meer
Cultivate’17

Cultivate’17 is de befaamde tuinbouw vakbeurs van Amerika.


Lees meer
Evenementen pagina

Codema on Twitter

Volg ons op Twitter