home / laatste nieuws

Laatste Nieuws

Neem contact met ons op over het laatste nieuws, onderzoeken, vacatures, foto's, evenementen en meer over Codema. Volg ons ook via Facebook, LinkedIn en Twitter voor de laatste updates!

Lees verder over wat wij doen en waarom

Over CODEMA

Tweede Editie Codema Experience Day, 30 augustus

Na een succesvolle eerste editie van de Codema Experience Day, organiseert Codema aankomende 30 augustus een tweede editie van de Codema Cross.
Lees meer

Codema Academy; Codema Experience Day

Codema zoekt nieuwe collega’s die ambitieus zijn een ​​carrière te starten in de tuinbouwsector bij Codema.
Codema gelooft in gelijke kansen voor iedereen en vanuit dit perspectief is Codema Academy opgezet. Codema viert dit met de Codema Experience Day vanaf 13 juli.
Lees meer

Schenkeveld legt 1e glas in Rijsenhout

De grondleggers van Schenkeveld, Jan en Peter Schenkeveld hebben gister tijdens een Bouwborrel, symbolisch het eerste glas gelegd op kas Noord in Rijsenhout.
Lees meer

Seminar Medicinale Cannabis.

Israël en Nederland hebben al jaren goede handelsrelaties. Gister kwamen verschillende partijen in Tel Aviv bijeen voor een seminar over tuinbouw met als hoofdthema; medicinale cannabis.
Lees meer

Plantarium Storytruck on tour bij Codema WEVAB

Speciaal voor aankomende Plantarium die 23 t/m 26 augustus zal plaatvinden in Boskoop, is er dit jaar een speciaal Youtube kanaal gelanceerd. Met het thema “Stories” wil de organisatie de bezoeker op vernieuwde wijze verrassen en inspireren.
Lees meer

Nieuwe Codema video online


Lees meer

Nieuw registratiesysteem SDF Verifice; efficiënt en betrouwbaar


Lees meer

Vernieuwde samenstelling directie Codema


Lees meer

Vol trots lanceren wij vandaag de nieuwe Codema website

Vandaag hebben we de Nederlandse versie van onze website gelanceerd. Bij de ontwikkeling van deze versie stond het leesgemak met vaktermen uit de glastuinbouw voorop evenals het gebruiksgemak op verschillende ‘’devices’’ zoals tablets en smartphones.
Lees meer

Eerste Subsol geautomatiseerde besturingseenheid geïmplementeerd

In de eerste paar jaar van de ‘Westland ASR-pilot’ waren regelmatige bezoeken aan het veld nodig om de werking van het systeem aan te passen en gegevens over de werking ervan te verkrijgen.
Lees meer

Doing Business With Codema, Expert voor alles wat in de kas gebeurt


Lees meer

Maarten de Jager te gast bij het journaal van nlgroeit


Lees meer