home / disciplines / climate management

Climate Management

Climate Management

We helpen telers bij het creëren van een winstgevend bedrijf op een duurzame manier”, “Een optimalisatie van het groeiklimaat onder alle condities”

Computers monitoren de controleprocessen bij glastuinbouwbedrijven. Van klimaatcontrole tot watertechnologie en van energiebeheer tot zeer specifieke processen: bij Codema bent u verzekerd van de beste en meest betrouwbare procesbesturingssystemen. Al voor vele jaren zijn we een dealer voor Hoogendoorn, de wereldwijde leider in tuinbouw toepassingen. Hoogendoorn is een trendsetter met betrekking tot het gebruik van computertechnologie in de glastuinbouw. Omdat we een dealer van Hoogendoorn zijn, zijn we zeer capabel in het implementeren, inbedrijfstellen en onderhouden van uw systeem.

 

Om uw gewassen naar behoren en met optimale efficiëntie te laten groeien, is het essentieel dat u accurate controle heeft over uw kasklimaat. Lichtniveau, luchttemperatuur, luchtvochtigheid en CO2-gehalte moeten effectief op elkaar worden afgesteld, bij voorkeur zou accuraat mogelijk. Daarnaast wilt u ook controle hebben over de invloeden van de wind, regen en zonneschijn op het interne klimaat.

Het creëren van een klimaat

Hoe accurater u het interne klimaat kan beheersen in uw kas, hoe gunstiger dit is voor uw gewassen. Dit geeft u invloed over zowel de groei van uw gewassen, als het voorkomen van ziektes en de beschadiging van gewassen door parasieten. Codema biedt een scala aan systemen en machines aan voor het monitoren en het controleren van het kasklimaat: van traditionele ‘measuring boxes’ tot uitermate gevoelige sensoren en van luchtbehandeling tot geavanceerde besturingselementen. Met behulp van deze systemen kunt u het optimale interne klimaat creëren, van begin tot einde.Irrigatie- en klimaatcomputer

Contact onze specialist

Ben Hoornweg

Ben Hoornweg

Account Manager Power & Lighting
Discipline: Climate Management, Power & Lighting,
Telefoon: +31 6 2070 7656
Email: bhoornweg@b-edelier.nl

Climate Management

Climate Management Product overzicht

Case: NAK Tuinbouw