home / Nieuws / dc van geest potplanten, verzilvert racing experience bij codema sdf

DC van Geest Potplanten, verzilvert Racing Experience bij Codema SDF

Gepubliceerd door CODEMA, 20 november 2017

Codema SDF heeft vorig jaar een enquête over 'digitaal zaken doen' gehouden onder bezoekers van de Trade Fair. Onder de enquête deelnemers werd een prijs verloot.

DC van Geest, verzilvert Racing Experience bij Codema SDF

Bart van der Pijl van DC van Geest Potplanten was de gelukkige winnaar van de prijs, en heeft deze vorige week verzilverd. Bart ging racen op het circuit in Zandvoort in onder andere een Formule 3 racewagen en een Porsche 911.

“Het was enorm gaaf om mee te maken en zeker een aanrader! De dag begon redelijk rustig met wat slalommen, 4×4 door de duinen, slippen en karten. Maar in de middag ging het echt los met een dragrace in een Dodge Charter van 500pk, zelf rijden in een Formule 3 wagen (zie foto’s in de bijlage), meerijden met een coureur die driftend over het circuit ging, zelf rijden in BMW 1 serie cup auto’s en als afsluiter het zelf rijden in een Porsche 911.”, Aldus Bart.

DC van Geest gaat niet alleen hard op het circuit, maar ook met de ontwikkelingen in software gaan zij razendsnel. Digitaal aanbod vanuit SDF is door hun in gebruik genomen, en binnenkort wordt ook op de arbeid flink geaccelereerd. DC van Geest start namelijk, in samenwerking met uitzendbureau WatchOut, met SDF Verifice. Dit cloud-gebaseerde arbeidssysteem klokt werktijden op begin- en eindtijd, kostenplaats en handelingen. Het systeem is zeer eenvoudig in gebruik en zendt de geaccordeerde uren 1 op 1 naar het betreffende uitzendbureau. Sneller en gemakkelijker kan het niet.

Bent u ook op zoek naar snelle oplossingen waarmee u als winnaar over de finishlijn komt? Neem dan hier direct contact op met Codema SDF.

 

Laatste nieuws

17 juli 2018

Het is zeker geen komkommertijd in tuinbouwland!


Lees meer
25 juni 2018

Opening Cruyff Court met ondergrondse waterbuffer op het Spartaplein in Rotterdam


Lees meer
12 juni 2018

Codema sluit zich als partner aan bij informatie- en educatiecentrum Tomatoworld


Lees meer
Nieuws pagina

Komende evenementen

Cultivate’18

Cultivate’18 is de befaamde tuinbouw vakbeurs van Amerika.


Lees meer
Beursagenda 2018

Komend beursseizoen staat Codema op verschillende beurzen in binnen- en buitenland.


Lees meer
Codema B-E De Lier op ExpoSe en Tuinbouw Relatiedagen.

Codema B-E De Lier staat deze maand op verschillende beurzen.


Lees meer
Evenementen pagina

Codema on Twitter

Volg ons op Twitter